TOP 10 i Frankrig

Kør selv ferie i Frankrig? Så anbefaler vi følgende 10 attraktioner:Eiffel tårnet i Paris
Det blev bygget i 1889 af Gustave Eiffel. Det er blevet det vigtigste symbol på Frankrig og besøges hvert år af tusindvist af gæster fra hele verden.
Tårenet er 1.000 fod højt og bygget af metal med en kampvægt på hele 7.000 tons. Som noget forholdsvist nyt, er der monteret lyskæder langs svellerne helt til tops, så tårnet står fantastisk på en mørk sommeraften og kan nydes fra de mange cafeer.
Der er trapper til 2 etage og elevator til toppen, hvor der er mulighed for at spise i en af restauranterne og nyde udsigten over Paris.

DisneyLand Paris
20 kilometer fra Paris centrum finder du familieparadiset DisneyLand.
Har du ør med på turen, vil i kunne få den ultimative magiske og spændende oplevelse i Disnelyland, der siden 1992 har spredt glæde og oplevelser på de 5.000 hektar park omkring Marne-La Valle.

Louvre Musseum
I hjertet af Paris ligger det mest berømte museum i verden - Louvre Museum.
Måske har du læst Dan Browns bestseller "Da Vinchi mysteriet", hvor store dele af handlingen netop udspiller sig på museet.
Museet er over 800 år gammelt og inddelt i 7 kategorier. Afsæt langt mere tid, end forventet, det er meget stort og vil du ikke oplevel tidsproblemer, så kom tidligt.
Det vil være synd, at gå glip af mona lisa, fordi der kun er afsat 2 timer.

Loire Valley
Et af de smukkeste steder i Frankrig. også kaldt "the garden of France"
Vinslotte og et landskab prikket fyldt af historiske byer og små landsbyer.
Byerne Tours, Oleans og Chinon er kendte for deres fantastiske arkitektur som blal. kan opleves i f.eks. slottet Chateux Amboise, Cathedral of St-Gatien og Chateau de saumur.

Aplerne
Er du ski interesseret eller bare vild med naturen, yder frankrig på enestående naturoplevelser eller skijese muligheder i aplerne. F.eks. Monunt Blac og the Rhoe Apls.
Et skønt område med store flotte bjerge og naturoplevelser. Der er rig mulighed for at få en guided tur både med bjergbestigning og overnatning.


Cannes
Glimmer og glamour kan oplevels i Cannes, hvor filmindustrien hvert år holder storslået filmfestival (i Maj) 
Du kan også besøge resten af den franske riviera i Nice og Marseille - ja eller Monaco.

North Western Normandy
Et historisk område i Frankrig, hvor D day i 1944 huskes og foreviges.
Joan of Arc satte i sin tid også sine aftryk på dette område, før hun blev henrettet i Rouen.

Palace og Versailles
Orginalt konstrueret og bygget som jagthytte / jagt palads for Kong Louis XIII i det 17 århundrede, senere i dette århundrede ombygget til at indeholde den fantastiske "Hall of mirrors"
Paladset er en overflod af luxus, da kongen oede her frem til revolutionen i 1789. Den omkringliggende have, er helt overdådig.

Fontainebleau slottet og skoven
50 km syd/øst for Paris finder du slottet, der årligt besøges af 13 millioner gæster.
Tidligere slottet hvor Napoleon boede og skoven omkring slottet har været benyttet til jagt af de royale og højstående adllige franske familier.

De franske strande
Med omkring 3.500 km kystlinje, tilbyder frankrig mange rene og sikre strande, der giver god mulighed for solbadning og vandsport.
De bedste  opholdssteder finde syd for Cote d Azur - bemærk at priserne her er meget høje
.
Kør selv ferie i Frankrig